expo Mieke Coeckelbergh

expo Mieke Coeckelberg

Expo

za.2 en zo 3 april

za 9 en zo 10 april

telkens van 13u00 to 18u00

 

Mieke Coeckelbergh gaat op zoek naar thema’s die dicht bij haar interesse en haar leefwereld liggen. Haar werk wordt vooral gekenmerkt door het gebruik van kleuren.  De thema’s die in de afgelopen jaren werden behandeld waren vooral gericht op de natuur.  Zo werkte ze rond de thema’s bomen en bloemen.   Nu heeft ze een thema aan gepakt dat terug gaat naar haar roots.   Mieke is opgegroeid aan de boorden van de Schelde en de Rupel.  Het Schelde landschap in haar geboortestreek heeft haar geïnspireerd.  Ze brengt een impressie aan beelden die terug grijpen naar haar geboortestreek en het dorp Wintam waar ze opgroeide.7D1DC25E-9B31-4DD8-8C75-888D40BBD98A

 

I

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......