Expo Wereld van kleur door Gerda Beyens en Sabine Frommer

Wie zijn wij: 

Gerda heeft haar kunstvorm “dotten” 12 jaar geleden ontdekt toen wij met drie dames een heel groot gedot schilderij maakten voor een jarige vriendin. Sindsdien is zij gegrepen door deze kunstvorm en heeft zij die verder ontwikkeld en verfijnd tot de werken die we nu kunnen bewonderen.

Sabine heeft van 2005 – 2012 een opleiding aan het SLAC in Leuven gevolgd en heeft tijdens haar opleiding haar waterthema ontdekt en verder ontwikkeld tot op heden. Het achterliggende thema in haar waterlandschappen is stilte, iets dat ontbreekt in onze drukke tijden.

 

Waarom samen tentoonstellen? 

Onze thema’s en vormen liggen ver uiteen: serene zeelandschappen in olieverf tegenover vrolijke en zeer kleurrijke grotendeels abstracte vormen in acryl vormen een boeiend geheel en verassen de toeschouwers keer op keer. Je kunt zeggen voor ieder wat wils.

Sinds 2018 hebben wij verschillende keren samen tentoongesteld en hebben er telkens hele fijne reacties gehad.

Meer info vindt je op onderstaande websites :

www.gerdabeyens-dots.be

www.sabineausberlin.be

Expo:

Vernissage: vrijdag om 20u

van vrijdag 4 februari tot en met zondag 6 februari, telkens van 13u tot 18u

Affiche Baal - 2 (2)

Gerda Sabine

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......