EXPO ‘Black & Blue’ door Katrien Delcon

EXPO ‘Black & Blue’  door Katrien Delcon

Mijn werk ontstaat waar verhalen, ideeën en materialen elkaar vinden: ik vertrek vanuit een verhaal en van daaruit verloopt mijn werkproces organisch, vanuit een natuurlijke flow, geleid door ideeën en materialen.

Het allerliefst werk ik met textiele technieken en materialen omdat die zo eindeloos divers zijn en ik er gewoon ook simpelweg van hou.

Ik verzamel, recupereer en assembleer. Het resultaat kan je omschrijven als mini-installaties die heel secuur zijn uitgewerkt en waarin elk detail zijn plek en betekenis heeft. Die details, hoe klein en onbenullig ze ook lijken, want soms zie je ze (bijna) niet, zijn voor mij een belangrijk deel van mijn werk.

Het plezier en de voldoening van dit hele scheppingsproces zijn de drijfveren van mijn artistieke motor.

Graag nodig ik jullie uit op deze tentoonstelling ‘Black & Blue’, waar zwart en blauw de rode draad zijn door werken in verschillende textiele technieken en papier.

Facebook: Studio Kat

Instagram: studiokat.art Mail: studio.kat@hotmail.com

Tentoonstelling te bezoeken op:

Za 4 en zo 5 december

Za 11 en zo 12 december

Telkens van 14 tot 18u

VERNISSAGE 4 DECEMBER OM 13U

 

B&B

 

20200716_221029 20210204_085858

 

 

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......