Expo ‘Vrij en Los ’21′ door kunstgroep ART-Isme

Expo ‘Vrij en Los ’21′ door kunstgroep ART-Isme

Deze vier kunstenaars hebben elkaar gevonden in het artistiek wereldje en hebben met de naam ART-ISME een vrije kunstenaarsgroep gestart zonder verplichtingen en exposeren ze in groep waar de ruimte het toelaat.

De tentoonstellingen van ART-ISME, is een reactie op gevoelens en teken van het leven en waarbij de expressie weerlegd wordt van licht en kleur, vreugde, verdriet of vrees. De composities van de kunstenaars hebben hun eigen kunst richting en beeldtaal en moet hierbij de zintuigen prikkelen van de bezoeker die hun eigen verhaal er in kunnen vinden van hoop en schoonheid  

kunstgroep ART-ISME

expo:

2 en 3 oktober

9 en 10 oktober

16 en 17 oktober

telkens van 13u00 tot 18u00

 

JONAZ HEYNINCK – Antwerpen – ( Schilder )

————————–
 Aangetrokken door de Cobra beweging en modern Expressionisme schilder Jonaz in een vrije stijl zonder regels of strakheid. Hij maak gebruik van primitieve vormen met fantasie figuren en abstracte creaties die ontstaan door meerdere overschilderingen .Het werk is ook wispelturig in afwisseling maar toch erkenbaar met terugkerende thema’s. en met veel kleur. Zo moet het kunstwerk ook de toeschouwer treffen met daarin zijn eigen verbeelding en verhaal en blijdschap.
jonaz in atelier
INGA FALKOWSKA – Ukkel – ( Schilder , Dichter, ontwerp creaties en sierraden )
————————–
Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft.
Inga streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware natuur van het menselijk wezen te vatten.
Een gevoel van samenhorigheid is de essentie van haar kunst , haar werken gaan van symbolisme tot expressionisme .
Inga Falkowska + werk
MARGARET BOLINSKA – Keerbergen ( Schilder , Dichter )
———————————
Maak kennis met de sterk expressieve wereld van Margaret Bolinska , een zeer veelzijdige artieste, geboeid door verschillende schildertechnieken. Haar visie op de wereld verbeeldt zij in verschillend werk en maak zij gebruik van verschillend materiaal. Margaret haar kunst weerspiegeld haar diepe gevoelens en haar spontaniteit. Dat is de zoektocht naar het onbekende. Het voortdurend bespelen van het onbekende met veel dynamiek, beweging en passie resulteert in kleurrijke werken met veel kracht. Het  leeft op haar doek van een unieke kracht .
        Margaret Bolinska  + schilderij
ALBERT VANGERVEN – Heusden ( Assemblages , Schilder )
——————————-
Kunst is Bert zijn wereld en een groot stuk van zijn leven. Het is zijn tweede taal geworden en al zijn gevoelens, emoties, verlangens, dromen en gebeurtenissen verwerkt hij in zijn beelden en schilderijen .Zijn lievelingsmateriaal zijn gips, glas, metaal en hout. Daar verwerkt hij dan allerlei vind- en wegwerpmaterialen bij dat hij op zijn pad vindt waar het vroeg of laat een tweede leven krijgt. De beelden en schilderijen moet iets te weeg brengen bij de mensen dat het hen op een of andere manier raakt.
20191020_162859
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......