Expo Flor Hermans en heropening expo-ruimte Kunstkring Gesigneerd

  • https://www.kunstkringgesigneerd.be/wp-content/uploads/2021/08/DSC_0047-666x500.jpg
Heropening exporuimte kunstkring Gesigneerd 
Na anderhalf jaar sluiting omwille van de covidcrisis, heropent de expositieruimte van kunstkring Gesigneerd in september weer zijn deuren. Flor Hermans zal de spits afbijten en geeft de eerste tentoonstelling in exporuimte ‘t Zand sinds maart 2020.
Deze alom gekende Tremelonaar is medeoprichter, ex-voorzitter en actief lid van kunstkring Gesigneerd. Flor is autodidact tekenaar en kunstschilder. Voor zijn vaardigheden in het beeldhouwen volgde hij 20 jaar geleden lessen aan de kunstacademie te Aarschot, onder leiding van Roland Rens. Zijn talent is te bewonderen op verschillende publieke plaatsen in Tremelo; ‘De messenvechter’ en ‘Damiaan’ staan respectievelijk voor en in het gemeentehuis, beeldengroep ‘De geboorte’ komt u tegen op het plein voor de bibliotheek. Ook buiten Tremelo staan er werken van hem, zoals ‘De generatiebrug’ aan het rusthuis ‘Heilige Familie’ in Heist Op Den Berg.
Op deze tentoonstelling krijgt u de recentste werken van deze animalier te zien. Zo mogen we Flor Hermans wel noemen, met zijn realistische weergave van allerhande dieren, uitgewerkt in beelden uit brons of acrylaathars, en ook afgebeeld op doek of paneel in een combinatie van acrylverf, olieverf en oliepastel. Benieuwd naar de nieuwste werken van Flor Hermans, kom dan zeker eens langs.
DSC_0030
Waar?

‘t Zand
Exporuimte 287
Baalsebaan 287

    3128 Baal
Wanneer?
    11 & 12
    18 & 19 september
    telkens van 13 tot 18 uur
Meer info:
 DSC_0046
 DSC_0032
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......