Kunst- en ambachtenmarkt Tremartre te Tremelo

Op zondag, 1 september 2024, van 11.00u tot 18.30u, organiseert Kunstkring Gesigneerd in het centrum van Tremelo, onder de kerktoren, een open lucht kunst- en ambachtenmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre. Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren. Naar gewoonte sluit Kunstkring Gesigneerd en Muziekschool Sonora de vakantieperiode af met een gezellige kunstmarkt in het hart van Tremelo. Gezelligheid troef ! Meer dan 100 creatievelingen zakken af naar het centrum van Tremelo. Kunstkring Gesigneerd is trots op de verscheidenheid van het aanbod. De kunstenaars van Tremartre biedt een waaier van kunstvormen aan. Voor ieder wat wils ! Iedereen die met passie iets creëert is welkom op onze markt. Onze kunstenaars zijn creatief met hout, naald en draad, kalligrafie, doek en verf, klei en steen, cosmetica, lederwaren, vilt en nog veel meer… Deze editie kan u weer genieten van verschillende demo’s, manden vlechten, letters kappen in steen of schrijven op papier, messen slijpen, hout bewerkt, penselen gehanteerd, dat alles voor de ogen van de bezoekers. Het gemeentehuis maakt weer deel uit van onze markt, de kantklossers demonstreren er hun kunnen. Volwassenen en kinderen kunnen ook actief deelnemen. En Ida Van der Poel heeft aan ons terras een plaatsje waar kinderen hun eigen glas kunnen beschilderen. En zoals elk Belgisch feest moet er natuurlijk gegeten en gedronken worden. We bieden onze bezoekers de mogelijkheid te verpozen, met een drankje, een hapje op ons gezellig terras. En dit alles met de muzikale omkadering van de Tremelose muziekschool Sonora. Graag maken we er, voor allen, een gezellige dag van !
We hopen u te mogen verwelkomen!

 tot 

Onder de kerktoren van Tremelo

 

28f221c1-618b-4116-a1c9-ef0c30e4075d b7ceb57e-5ad6-4a22-8892-ce6cdcc9198d

bad2636c-a89d-4840-8595-df0a3f848dab

 

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......