Heropening exporuimte Kunstkring Gesigneerd met een tentoonstelling van Flor Hermans

Heropening expositieruimte Kunstkring Gesigneerd
Na anderhalf jaar zijn de verbouwingswerken aan de expositieruimte van Kunstkring Gesigneerd voltooid. Het pand was voorheen gekend als ‘de jongensschool’ Baal, maar is sinds de voltooiing van de werken hernoemd tot “‘t Zand”. De kunstkring kan nu terug beginnen met exposities in een vernieuwde ruimte. Plaatselijk kunstenaar Flor Hermans mag de spits afbijten met zijn beelden uit polyester, acrylaathars of brons, en schilderijen met olieverf op doek. De expositie omvat onder andere Flor’s gekende beelden van paarden, en wordt vervolledigd met tal van andere exotische dieren in beeld of op doek. Flor is medeoprichter, ex-voorzitter en lid van Kunstkring Gesigneerd. Hij is ook gekend vanwege zijn publieke werken die te bewonderen zijn in Tremelo. Zo zijn er “De geboorte” aan de bibliotheek, “De Messenvechter” op de rotonde van Tremelo en “Damiaan, grootste Belg” in het gemeentehuis. Buiten Tremelo kan je ook “De generatiebrug” bekijken aan het rust-en verzorgingstehuis “De Heilige Familie” in Heist-Op-Den-Berg.
De expositie is twee weekends te bezichtigen, op zaterdag en zondag 14 en 15 september en 21 en 22 september, telkens van 13u tot 18u.

‘t Zand
Expo-ruimte Gesigneerd
Baalsebaan 287
3128 Baal
LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......