Kunstmarkt Tremartre 2019

9ste Editie van Kunst- en ambachtenmarkt ’TREMARTRE‘ te Tremelo Kunstkring Gesigneerd organiseert voor de negende maal de kunst- en ambachtenmarkt Tremartre! De markt vindt plaats op zondag 1 september 2019 van 11:00 tot 18:30u op het Damiaanplein rond de kerk, hartje Tremelo. Tremelo en kunstmarkt Tremartre wil voor de negende maal iedereen verwelkomen. Naar gewoonte sluit Kunstkring Gesigneerd en Muziekschool Sonora de vakantieperiode af met een gezellige kunstmarkt in het hart van Tremelo. Gezelligheid troef ! Meer dan 100 creatievelingen zakken af naar het centrum van Tremelo. Kunstkring Gesigneerd is trots op de verscheidenheid van het aanbod. De kunstenaars van Tremartre biedt een waaier van kunstvormen aan. Voor ieder wat wils! Iedereen die met passie iets creëert is welkom op onze markt. Onze kunstenaars zijn creatief met hout, naald en draad, calligrafie, T-shirt applicatie, doek en verf, klei en steen, cosmetica, lederwaren, vilt en nog veel meer… Deze editie zullen er verscheidene houtdraaiers hun hout draaien voor de ogen van de bezoekers. Het gemeentehuis maakt weer deel uit van onze markt, de kantklossers van ‘De Vlasblomme’ demonstreren er hun kunnen. Volwassenen en kinderen kunnen ook actief deelnemen. Erna Stevens nodigt de bezoekers uit zich creatief uit te leven. En Ida Van der Poel heeft aan ons terras een plaatsje waar kinderen hun eigen glas kunnen beschilderen. En zoals elk Belgisch feest moet er natuurlijk gegeten en gedronken worden. Onze bezoekers kunnen proeven en naar huis gaan met ambachtelijk gebakken brood, kazen , honing, confitures, avokaat, notenpasta’s en met liefde gebakken taarten en koekjes. En zelf bieden we onze bezoekers de mogelijkheid te verpozen, met een drankje en een hapje, op ons gezellig terras. En dit alles met de muzikale omkadering van de Tremelose muziekschool Sonora. Graag maken we er , voor allen, een gezellige dag van!

IMG_4840 IMG_4872

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......