Gudrun Van Reeth

Datum:
26 maart 2013

Na een opleiding tekenkunst gevolgd te hebben bij Jan Boeckx aan de Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst in Werchter, volg ik op dit ogenblik schilderkunst onder leiding van Herman Van Brabant en Jenny Verbinnen. Het is enorm boeiend en fascinerend en eens dat ik begin te schilderen of te tekenen, kan ik mij er helemaal in verdiepen.  Mijn schilderijen zijn sterk figuratief en vaak in detail uitgewerkt. Stilletjes aan probeer ik hiervan los te geraken. De sfeer, het mysterieuze en het verhaal dat ik in een foto vind probeer ik vast te leggen in mijn werken. Ik heb nog een hele weg te gaan en elk nieuw werk blijft immers een uitdaging om creatiever en losser te worden.

Een commentaar voor “Gudrun Van Reeth”
 1. Katy Bové | | Reply

  Hallo, ben op zoek naar exporuimte voor mijn schilderwerken. oa; canvas, vazen in keramiek en kleine meubeltjes.
  Ik heb geen kunstopleiding gehad . Ik ben parkinson patiënte wat niet wegneemt dat ik een uitgebreide collectie heb. Ik heb een paar abstracte werken maar het merendeel zijn werken met zuivere lijnen en sterk contrasterende kleuren .
  Kan ik eventueel bij u terecht voor een tentoonstelling of is de exporuimte alleen voor geroutineerde kunstenaars? Indien u geïnteresseerd bent kan ik een paar werken doorsturen.
  Ik dank u voor uw aandacht.
  mvg
  Katy Bové

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......