Kunstmarkt Tremartre 2015

 

5e Editie van Kunst- en ambachtenmarkt ’TREMARTRE‘ te Tremelo

Kunstkring Gesigneerd organiseert voor de vijfde maal de kunst- en ambachtenmarkt Tremartre!

De markt vindt plaats op zondag 6 september 2015 van 11:00 tot 19:00u op het Damiaanplein rond de kerk,  in hartje Tremelo.

Met deze vijde editie is Kunstkring Gesigneerd toe aan een bescheiden jubileum! We zijn erg trots op de grote verscheidenheid van de tentoongestelde kunsten en ambachten. Er zijn tal van kraampjes waar leuke creatieve spulletjes aangeboden worden. Onze bezoekers kunnen proeven en naar huis gaan met ambachtelijk gebakken brood, geitenkaas , honing, confitures, Italiaanse streekgerechten en wijnen….

Hout komt dit jaar bijzonder aan bod zoals de pyrografische houtkunst van  Ivan Govaerts, het houtdraaiwerk  van Dirk Dhaenens en sam Coeck,  de prachtige recyclage houtsculpturen  van Hilde Demeulenaere,…..

Vanuit Nederland hebben we deelnemers zoals Martha Dormans met haar prachtige vogelhuisjes .

Maarten Vaesen komt helemaal van de grensstreek en brengt  zijn eigen galerij mee in de vorm van een woonwagen. Hij presenteert er zijn impressionante ijzersculpturen.

Op onze markt staan deelnemers die de naaikunst hoog in het vaandel dragen.  Het naaien was in een verdoemhoekje geraakt maar velen hebben de draad weer opgepakt en dat is duidelijk zichtbaar op onze markt. Van allerlei leuke hebbedingetjes, tot mandela’s en gepersonaliseerd borduurwerk;

Iedereen die met passie iets creëert is welkom op onze markt:  origami, fotografie, calligrafie, poëzie, keramiek, hoeden, juwelen, quilten, cosmetica… noem maar op… het is er allemaal te vinden!

Ook de Hagelandse Academie zal zeer visueel aanwezig zijn! In een fotoexpo zal de academie zich voorstellen en er zal een heuse ‘portretautomaat’ staan, die gratis je portret zal schetsen!

En wenst u een karikatuur of portret van jezelf of naaste kan dit bij de Spanjaard Marin Ignacio!

Het gemeentehuis maakt weer deel uit van onze markt, waar de kantklossers van ‘De Vlasblomme’  hun kunnen demonstreren.

Tot heden telt de markt reeds meer dan 120 deelnemers waaronder ook uit Nederland.

Het hele gebeuren wordt door een muzikaal programma van de tremelose muziekschool omkaderd.

Iedereen is van harte welkom op ons terras voor een hapje en een drankje.

Alle info terug te vinden op onze website: https://www.kunstkringgesigneerd.be/

U kan contact opnemen met Corinne Raes 0497/480322 of émail corinne_raes@hotmail.com of met Ann Stratsaert 0473/250705 of émail stratsaert@skynet.be.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......