Kunstmarkt in Kerstsfeer 2013

Gezellige kunstmarkt waar je leuke, originele hebbedingetjes kon kopen. Je kon er creatievelingen aan het werk zien en bij een leuke babbel genieten van pannenkoeken en overheerlijke zelfgebakken taart.

De eindejaarsfeesten komen er weer aan !!

Het is al een traditie dat ‘ Kunstkring Gesigneerd’ tijdens de eindejaarsperiode een kerstmarkt organiseert.  Een evenement dat wijd en breed gesmaakt wordt zowel door de deelnemende standhouders als door de talrijke  bezoekers.

Ook dit jaar kon Gesigneerd weer uitpakken met een gevarieerd aanbod : beelden, schilderijen, tekeningen, kaarten, keramiek, vilten en wollen hebbedingetjes…  , je kon er een kalligraaf aan het werk zien, er werden ter plaatse juwelen gemaakt, je kon zien hoe wol wordt gesponnen, hoe er een tweede leven wordt gegeven aan bont,  een kunstenaar die ongelooflijke werkjes maakt met een figuurzaag en nog veel meer…..

en dat alles in, hoe kan het anders voor een kunstkring, een mooie en in kerststemming versierde zaal !

Bovendien kon je er in een leuke  sfeer vertoeven en bij een gezellige babbel, genieten  van  een drankje, een stukje taart, verse pannenkoeken en home-made soep.
Een echte aanrader voor al wie van kunst houdt en nog op zoek was naar originele kerstkadootjes.
 

Tijdens onze Kunstmarkt in Kerstsfeer is Kunstkring Gesigneerd ook even stil blijven staan bij de nood van de Filipijnen… wij riepen onze bezoekers op om koekjes te kopen bij het standje van Suzette Obera. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de mensen in nood.
We steunden ook de actie ‘Tremelo steunt Haiyan 21-21 met de verkoop van waterflesjes.

 

De “ Kunstmarkt in kerstsfeer “  gaat door in Basisschool De Cocon, Veldonkstraat 10 in Tremelo tijdens het weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 telkens van 13 – 18 uur.

 


Created with flickr slideshow.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......