Expo: To shake a memory – Line Debaecke

Line Debaecke’s olieverfschilderijen van vrienden, familie, persoonlijke herinneringen, en soms van haar dromen omarmen de complexe aard van het geheugen. Levendige kleuren, vaak gezet met een vlotte penseelstreek, trekken een sfeervolle sluier over haar beelden. Het werk van Line draait om herinneringen die vaak moeilijk van je af te schudden zijn, vandaar de titel voor deze expo:  ‘to shake a memory’.

Ze experimenteert met verschillende media, waarbij ze het schilderen combineert met het maken van kleine keramische sculpturen en mono prints. Deze methode van werken is voor haar belangrijk om een bepaalde spontaniteit en speelsheid te bewaren in haar werk.

 

Line studeerde schilderkunst aan de academie van Antwerpen en geeft momenteel les aan de academie in Heist-op-den-Berg.

 

Vernissage op vrijdag 3/3/23 om 20u

 

Expo:

za 4 en zo 5 maart

za 11 en 12 maart

telkens van 14u00 tot 18u00

 

20221116_141659(0)-01  Schermafbeelding 2023-01-22 om 13.59.09

 

keramiek Line

 

 

schilderij Line

 

 

Uitnodiging Tentoonstelling

 

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......