Kunstmarkt Tremartre 2022

Na twee jaar ‘corona’ stilte hernemen we onze kunstmarkt Tremartre! Op zondag, 4 september 2022, van 11.00u tot 18.30u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, voor de negende maal, in het centrum van Tremelo, onder de kerktoren, een open lucht kunst- en ambachtenmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre. Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren. Naar gewoonte sluit Kunstkring Gesigneerd en Muziekschool Sonora de vakantieperiode af met een gezellige kunstmarkt in het hart van Tremelo. Gezelligheid troef ! Meer dan 100 creatievelingen zakken af naar het centrum van Tremelo. Kunstkring Gesigneerd is trots op de verscheidenheid van het aanbod. De kunstenaars van Tremartre biedt een waaier van kunstvormen aan. Voor ieder wat wils! Iedereen die met passie iets creëert is welkom op onze markt. Onze kunstenaars zijn creatief met hout, naald en draad, kalligrafie, doek en verf, klei en steen, cosmetica, lederwaren, vilt en nog veel meer… Deze editie zullen er verscheidene houtdraaiers hun hout draaien en Ijzerhard smeedt het staal en Lieve Lieckens vlecht manden, Marie Louise kapt letters in steen, voor de ogen van de bezoekers. Het gemeentehuis maakt weer deel uit van onze markt, de kantklossers van ‘De Vlasblomme’ demonstreren er hun kunnen. Volwassenen en kinderen kunnen ook actief deelnemen. En Ida Van der Poel heeft aan ons terras een plaatsje waar kinderen hun eigen glas kunnen beschilderen. En zoals elk Belgisch feest moet er natuurlijk gegeten en gedronken worden. Onze bezoekers kunnen proeven en naar huis gaan met kazen , honing, confituren, advocaat, notenpasta’s… En zelf bieden we onze bezoekers de mogelijkheid te verpozen, met een drankje, een hapje of een ijsje, op ons gezellig terras. En dit alles met de muzikale omkadering van de Tremelose muziekschool Sonora. Graag maken we er , voor allen, een gezellige dag van!

 

affiche 2022 tremartre def

6 commentaren voor “Kunstmarkt Tremartre 2022”
 1. fierens viv | | Reply

  hallo

  graag had ik info gekregen ,om als standhouder mee te werken aan jullie event op 4 september
  alvast bedankt

  • Corinne | | Reply

   Beste Viv,
   Onze markt staat jammer genoeg al een tijdje vol geboekt. Maar u mag altijd uw gegevens doorsturen en wat u doet naar volgend email adres; corinne_raes@hotmail.com, zodat ik u in mijn contacten bestand kan bij plaatsen.
   Met vriendelijke groeten,
   Corinne

 2. justens Maria | | Reply

  ik vermoed dat er voor dit jaar geen plaats meer is maar wil voor volgend jaar graag meedoen
  Mvg
  Maria

  • Corinne | | Reply

   Dag Maria,
   Betreft Tremartre 2023… welke kunstvorm beoefen je?
   Groetjes,
   Corinne
   kunstkring gesigneerd

 3. Christel Maed | | Reply

  Beste Corinne
  Is het mogelijk om mijn gegevens mee op te nemen in je contacten. Ik zou graag volgend jaar mee deel nemen aan Tremartre. Ik draai keramiek in Baal onder de naam Wel-kom keramiek. Instagram welkom_keramiek.
  Alvast bedankt
  Mvg
  Christel

  • Corinne | | Reply

   Dag Christel,
   Betreft Tremartre 2023
   Je bent toe gevoegd aan onze lijst.
   Tot binnenkort!
   Groetjes,
   Corinne

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......