Expo Stille Impressies

Kunstkring OgenBlik stelt kunstwerken tentoon van dove kunstenaars.

vernissage  vrij 17 november om 19.30u

expo za 18 en zo 19 november

za 25 en zo 26 november

Telkens van 13.00u tot 18.00u

Waar: Kunstcentrum Gesigneerd, Baalsebaan 287, Baal (Tremelo)

Zij pakken uit met een eigen verfijnde techniek en stralen verschillende expressiviteit uit.

Jean-Pierre Desmidt (keramiek, schilderkunst)

Volgende sierkunst, binnenhuisdecorateur-tekenaar, privé-academie voor keramiek en in vrije tijd kleisculpturen en schilderijen. De werken zijn soms speels, grappig, rebels of getuigen ze van diepe ernst en hij wil dat mensen van het kijken genieten.

Britt Weynants (schilderkunst)

Van kindsbeen af creatief bezig en volgde een opleiding Grafische ambachten en fotografie. Na een hectische periode doo gezin en werk kreeg ze de kriebels terug te pakken en experimenteerde verder met allerhande kunstvormen. Als autodidact begon ze abstract en evolueerde naar iets meer figuratie met acryl, olieverf, O.I. en mix van meetrillen. Soms ietwat sober, dan met toevoeging van fantasie.

Stewi (Stefan Winters) (mixed media, keramiek)

Volgde glasschilderkunst in lood, modeltekenen, keramiek en autodidact schilderen met acryl en mixed media. Hij heeft geen vaste stijl. Door vele schetsen te maken, schat hij de haalbaarheid van een werk in en maakt hij het uiteindelijk in het meest geschikte medium.

Ria Tubbax (grafiek, tekenen, schilderkunst)

Ze portretteert graag de verschillende uitdrukkingen van het gelaat op papier of op doek. Op grafisch gebied haalt zij inspiratie uit de verlatenheid en leegte van bouwvallige kraakpanden.

Jean Laureys (schilderkunst)

Sinds een aantal jaren kreeg jean de kriebels om zich verder te ontwikkelen en te verfijnen naar een eigen stijl in het uitbeelden van aquarellen.

Marleen Cloots (schilderkunst, tekenen, vrije grafiek)

Als kind volgde ze al tekenles aan de Academie Aarschot en daarna aan de Academie Slac Leuven voor tekenen en vrije grafiek. In de zoektocht naar harmonie, vindt ze steeds nieuwe inspiratie om verder te gaan.

Schermafbeelding 2017-09-08 om 22.46.35

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Even wachten......